.

.

Savršen set je višestruko pakiranje od umjetne minke i ljepila za trepavice od mumbo-mumbo-mumbo-mumbo-mumbo-mumbo-mumbo-mumbo.

Savršen set je višestruko pakiranje od umjetne minke i ljepila za trepavice od mumbo-mumbo-mumbo-mumbo-mumbo-mumbo-mumbo-mumbo.

HRK 19.90

Količina robe
Tova je dostupna

Seksi izgled za svakodnevno nošenje : Savršeno za vaš svakodnevni izgled. Ove umjetne trepavice koje se lako koriste pružaju potreban volumen za dodavanje svjetline vašim očima. Umjetne čizme za gležnjeve od nerca od menija pružit će vam one slatke i nevine oči koje možete nositi svaki dan za seksi i privlačan izgled. Ove lažne trepavice popularne su među fanaticima lažnih trepavica koji vole manje dramatičan rezultat koji mogu postići, a da pritom zadrže volumen i duljinu koja im se sviđa!. Dobijte efekt olovke za oči : Bumble-Bumble dobro se slaže s vašim trepavicama, dajući vašim umjetnim trepavicama hrabriji i Sparniji izgled. Postaje tamna i suši se crna, ali i dalje traje dugo zahvaljujući nanošenju otpornom na mrlje i bez mrlja na trepavicama. Lako se nanosi : niste stručnjak za ekstenzije trepavica? Ne brinite, sve što trebate učiniti je nanijeti ljepilo na liniju umjetnih trepavica i pričekati oko 30 sekundi. To će vam pomoći da se prirodno uklopite u trepavice, a da pritom ne ostavite apsolutno nikakav trag ljepila!. Samo najviša kvaliteta za vaše trepavice : popularna među slavnim osobama, svakodnevnim korisnicima, pa čak i profesionalcima za produženje trepavica širom svijeta, tvrtka A. M. brzo je postala lider u vrhunskim umjetnim trepavicama. Visoke čizme od umjetne Minke u Buck-u neće se pomaknuti tijekom dana, bez obzira na situaciju u koju vas život dovede. Proizvod je profesionalno izrađen, što vam jamči neke od najboljih elegantnih trepavica na svijetu!. Seksi izgled za svakodnevno nošenje : Savršeno za vaš svakodnevni izgled. Ove umjetne trepavice koje se lako koriste pružaju potreban volumen za dodavanje svjetline vašim očima. Umjetne čizme za gležnjeve od nerca od menija pružit će vam one slatke i nevine oči koje možete nositi svaki dan za seksi i privlačan izgled. Ove lažne trepavice popularne su među fanaticima lažnih trepavica koji vole manje dramatičan rezultat koji mogu postići, a da pritom zadrže volumen i duljinu koja im se sviđa!. Vaša njega trepavica nikada nije izgledala tako nevjerojatno s ovim savršenim setom-lažnim trepavicama od umjetne minke i ljepilom od mumbo-mumbo-mumbo-mumbo-mumbo-mumbo-mumbo. Što se tiče dnevnog i večernjeg izgleda, a-i-ovi i A-ovi imaju povjerenje u pristupačnu i luksuznu kozmetiku. Jedva čekamo vidjeti kako izgledaš!.

Ključne značajke

Slični proizvodi u kategoriji